Hogyan készül
Életünk minden területén érezhetjük olykor, hogy segítségre szorulunk akár testi, lelki, vagy szellemi síkon. Szükségünk van a harmóniára, amiben a különböző szintű energiák összhangban vannak. Minden anyag, forma, szín, ábra, egyedi rá jellemző rezonanciával rendelkezik. Ezeket az energiákat önmagukban, vagy egymással összehangolva saját szolgálatunkba állíthatjuk.

A szimbólumok, és jelképek az ékszereinken ezt a célt szolgálják. Feladataink megoldásában, egészségünk megőrzésében vagy helyreállításában fontos szerepet játszik a tudás is, hogy ezeket az energiákat működtetni tudjuk. Ékszereink tervezésénél, és elkészítésénél ezeket a szempontokat vesszük figyelembe. Számmisztikai elemzéssel, gyógyító kozmikus szimbólumok alkalmazásával igyekszünk megtalálni a” kiváltó okot”, kész elképzeléseket, terveket segítünk megvalósítani. Az ékszerek különböző ásványokkal, drágakövekkel kiegészítve erősíthetik, vagy finomíthatják az általuk közvetített energiákat, ezek kiválasztásában is tudunk tanácsot adni.

Honlapunkon ékszereink egy folyamatosan bővülő, és változó kollekció darabjai. Anyaguk nagyrészt 925%o-es ezüst, a leírásban található árak is erre vonatkoznak. Rendelésre, természetesen  aranyból is elkészíthető- fehér-sárga, illetve vörös színben, akár ezek kombinációjával.

Munkáink döntő többsége megrendelőinkkel közös tervezés eredménye, kidolgozásuk kézi munkával történik. A Megvalósult álmok rovatban ezek egy része megtekinthető. Egyedi rendelések kivitelezését általában két-három hét alatt tudjuk elkészíteni. Sürgős, előre egyeztetett esetekben, rövidebb határidő is megoldható.

 1.lépés

                   Az ékszer fazonjának megtervezése után, sablon készítése az alkotóelemekről

                   Elemek kivágása fűrészeléssel az arany lemezből

 

2.lépés

                  A nyakék alkotórészeinek összeállítása, reszelése

3.lépés

                   Végső forma kialakítása hajlítással, foglalat és lánc készítése

4.lépés

                  Utolsó simítások elvégzése, smirglizés

                  Fazonra igazítás    

5.lépés

                 Lánc összeszerelése

                 Kövek helyének meghatározása, fúrása

                 Jöhet a foglalás

6.lépés

                 Polírozás, igazgyöngyök rögzítése

                 Elkészült a nagy mű!

 

Kapcsolat
Lüna Ékszer
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 73.
Telefon: +36 30 900 3321
E-mail: luna.rendeles@gmail.com
Nyitva tartás:
H 10:00-18:00,
P 12:00-18:30, csak előzetes egyeztetéssel !
SZO 09:00 -13:00, csak előzetes egyeztetéssel !