Ékszereink
Atlantisz

Atlantisz

Az ősi civilizációkban az emberek ismerték a szimbólumok jelentőségét és erejét, használták is az általuk kibocsátott energiákat. Egyik legrégebbi az atlantiszi szimbólum, melyet Maya emlékeken, Indiában, Egyiptomban, valamint az elsüllyedt kontinensről (MU- ról) származó kb. 50 000 éves táblákon is megtaláltak. Mértani formái különleges alakhullámokat hoznak létre, melyek védelmet biztosítanak káros geofizikai és energetikai hatások ellen. Fontos szerepe lehet a gyógyításban, segítséget nyújt az intuíciók világában.

Howard Carter féle atlantiszi gyűrű
Kódja: ATL 001
Mérete: 5,4-6,3-7,2 mm széles
Anyaga: 925%o ezüst
Drágakő:-- -- -- -
ára: 26 390 Ft-tól
Rendelésre
Egyedi rendelés
Az ékszer egyéb jellemzői - Kinyit

Howard Carter, Tutanhamon sírjának megtalálója viselte ezt a típusú atlantiszi gyűrűt.

A gyűrű ára a méret függvényében változik! A legkisebb, 50-es alatti méreteknél az ára 26390 Ft, nagyobb méretnél kérjen ajánlatot!

Az eredeti gyűrűt egy francia egyiptológus találta Egyiptomban, a Királyok Völgyében végzett ásatásai közben. A lelet azonnal felkeltette az érdeklődését, mert a rajta lévő mintázat sehogy sem illett az egyiptomi kultúra addig ismert motívumai és szimbólumai közé. A különleges gyűrűt később örökségbe kapta egy szintén francia radiesztéta, aki egy ezoterikus író, kutató segítségével alátámasztotta a megtaláló, D'agrain márki állításait, miszerint a gyűrű több ezer éves és nagy valószínűséggel Atlantiszból származik. Különféle mérések kimutatták, hogy rendkívüli erővel bír. A radiesztéta szerint  magas frekvenciájú elektromágneses hullámokat sugároz a gyűrű és egy még nem ismert elv szerint képes létrehozni olyan aktív védőpajzsot önmaga körül, ami közömbösít minden, a viselőjére káros energetikai befolyást.Semlegesíti a légköri rezgések zavaró hatásait, bármilyen rontást, átkot vagy egyéb mágikus agressziót. Mindeközben tiszteletben tartja a szabad akaratot,tehát a saját belső negativitásunkat magunknak kell megváltoztatni. Fontos tulajdonsága az energetikai egyensúlyunk helyreállítása, a harmónia megteremtése, felettes énünkkel való kapcsolatunk erősítése, ezáltal finomodik az érzékeken túli érzékelésünk és megnő az intuíciós képességünk.


Az 1920-as években Howard Carternek - ő volt az egyik leghíresebb fáraó,Tutanhamon sírjának megtalálója  - tulajdonába került a gyűrű. Készíttetett magának fémből egy másolatot és azt viselte. A feltárásban résztvevő emberek a sír felnyitása után nem sokkal titokzatos módon egymás után elhaláloztak.

Bezár
Magnetikus atlantiszi gyűrű
Kódja: ATL 004
Mérete: 6,3mm széles
Anyaga: 925%o ezüst
Drágakő: ------------
ára: 29 360 Ft-tól
Rendelésre
Egyedi rendelés
Az ékszer egyéb jellemzői - Kinyit

A gyűrű ára a méret függvényében változik! A  50-61 méretekig, 5- 5,5 mm szélességnél az ára 29 360 Ft-tól indul, nagyobb méretnél kérjen ajánlatot!

 

A magnetikus atlantiszi gyűrű mindenki által kiválóan használható, működése sokoldalúbb és rugalmasabb,

mint a Howard Carter-típusú gyűrű, főképp azért, mert...

 

a belső felületén egymással ellentétes irányú hullámvonal helyezkedik el. A gyűrű két oldalán lévő egy-egy furat pontosan egybe esik a belső vésés egy-egy metszéspontjával. Az atlantiszi szimbólum által létrehozott hullámok egy részét a furatoknál elhelyezkedő háromszögek vezetik a gyűrű belsejébe. A két egymással ellentétes típusú energia áramlási iránya is ellentétes, de folyamatosan gyorsulva és egymás mellett elhaladva energiákat aktiválnak. 


A képen a furatban drágakövek találhatóak, ez opcionálisan rendelhető hozzá, de az alap ár ezt nem tartalmazza, kérjen árajánlatot!


 


 

Bezár
Kozmosz reif - női
Kódja: ATL015
Mérete: 16 mm széles
Anyaga: 925%o ezüst
Drágakő: ---------
ára: 48 000 Ft-tól
Rendelésre
Egyedi rendelés
Az ékszer egyéb jellemzői - Kinyit

Ár a rendelt méret függvényében változhat!

Férfi változata 18 mm széles, ára kb. 55 000Ft-tól

 

A nyitott (reif) karkötők nem blokkolják a bioenergiák áramlását, hanem erősítik azt. A kozmosz reif felső középső részén egy atlantiszi szimbólum található, ezeket az energiákat mozgósítja. A szimbólum bal és jobb oldalára a Hold, és a Nap jelképe került, a kozmikus jelenlétet hirdetve. A karkötő működését az atlantiszi, és az egyiptomi kereszt energiái hangolják össze és teszik teljessé.

Bezár
Atlantiszi gyűrű - Piramis18
Kódja: ATL 005
Mérete: 6,5 mm széles
Anyaga: 925%o ezüst
Drágakő: ----------------
ára: 33 000 Ft-tól
Rendelésre
Egyedi rendelés
Az ékszer egyéb jellemzői - Kinyit

Működése a magnetikus gyűrűéhez hasonló. A 18 piramissal rezgésszintje magasabb.

A gyűrűn 6x3 piramis van energetikailag sorba kapcsolva. Az energiát fehér fényoszlopként hozza le, amelyet a két térbeli háromszög vezet a furathoz. Mivel ez az energia igen magas töltésű, szükség lehet arra, hogy különböző módszerekkel viselőjének személyéhez hangoljuk.A furatokba foglalt ásványokkal, drágakövekkel lehet változtatni a frekvenciákon, így az ásványi rezgések segítségével specifikusan erősíthető, vagy harmonizálható egy-egy terület.

Bezár
Vario Atlantiszi gyűrű : női-férfi
Kódja: ATL 008-007
Mérete: 9mm-12mm a feje
Anyaga: 925%o ezüst
Drágakő:--------------
ára: 38 000 Ft-tól
Rendelésre
Egyedi rendelés
Az ékszer egyéb jellemzői

A vario gyűrűn is szerepel az atlantiszi szimbólum 18 piramissal, de a középső kondenzátor csíkok helyét vésett szimbólumokkal egészítjük ki.

Energiáit ezzel még inkább viselőjére vagy megoldandó feladataira hangolhatjuk.

A fotón látható gyűrű a szívcsakrára hat, elősegíti a szeretet energia áramlását.

A férfi gyűrű ára 44 000 Ft -tól indul.

Ára a méret függvényében változik!

Atlantiszi medál
Kódja: ATL 025
Mérete: 21mm
Anyaga: 925%o ezüst
Drágakő: -------
ára: 11 500 Ft
Rendelésre
Egyedi rendelés
Az ékszer egyéb jellemzői - Kinyit

Az Atlantiszi szimbólum egyszerű geometriai formák rezgéseit működteti külön-külön, és együttesen is.

 

Elektromágneses hullámokat sugároz, melyek képesek létrehozni egy aktívan működő védőpajzsot, mely minden káros energetikai befolyás ( geofizikai okok, légköri rezgések, mágikus agressziók) negatív hatását közömbösíti.


Mérések kimutatták, hogy ez a sugárzás a fényspektrumbeli fehér fénynek felel meg, tehát minden olyan energiát magába foglal, ami az élethez szükséges. Hatása építő, regeneráló és nem csak a fizikai síkon.


A gyógyításban is fontos szerepet játszhat, helyreállítja a szervezetben az energetikai egyensúlyt, illetve szükség szerint fájdalmat csillapít. Egyik legfontosabb tulajdonsága az érzékeken túli érzékelés felerősítése, valamint felettes énünkkel való kommunikáció, amit hétköznapjainkban, mint intúiciós képesség ismerünk.

Bezár
Lemúriai szimbólum
Kódja: ATL 028
Mérete: 19mm
Anyaga: 925%o ezüst
Drágakő: -----------
ára: 12 600 Ft
Rendelésre
Egyedi rendelés
Solar medál nagy
Kódja: ATL 032
Mérete: 21mm
Anyaga:925%o ezüst
Drágakő:------
ára: 14 500 Ft
Rendelésre
Egyedi rendelés
Az ékszer egyéb jellemzői - Kinyit

Solar  medál ,közepes

Kódja:ATL 031

Mérete: 18mm

Ára: 11 500 Ft

 Atlantiszi szimbólum kicsit másképp.

Ez a medál rendelkezik az ismert atlantiszi szimbólum rezgéseivel de mégis másképp működik. Amedál alakja kör, tehát a teljesség, az egység szimbóluma. Az atlantiszi szimbólumból ismert alkotók szintén megtalálhatók benne, de más helyzetben. A solar-medál körfrekvenciákban sugároz (mint amikor kavicsot dobunk egy állóvízbe). A középen kialakított nagyobb furat miatt befelé is hatolnak frekvenciák, közvetlenül töltve a viselőjét.

Bezár
Atlantiszi kereszt
Kódja: ATL 023
Mérete: 30mm
Anyaga: 925%o ezüst
Drágakő: ------
ára: 10 500 Ft
Rendelésre
Egyedi rendelés
Az ékszer egyéb jellemzői

Atlantiszi kereszt kicsi

Kódja:ATL 023a

Mérete:18mm

Ára: 7200 Ft

 

Az egyiptomi kereszt elődjeként ismert, ezért működésben és használatában hasonló, de a legfontosabb különbség a kettő között az, hogy nem bocsát ki negatív zöld színt, mint az egyiptomi kereszt. Felső része és jobb oldali alsó része pozitív zöld, bal oldali alsó része fehér, vízszintes szárának bal karja ibolyakék, a jobb, pedig vörös színt sugároz. Hatása kizárólag építő, regeneráló.

Fontos megjegyezni, hogy ha mértani helyzete megváltozik ( PL.: eltér a függőleges helyzettől ) akkor is megtartja a szinspekrumát az adott helyeken. 

Atlantiszi reif karkötő
Kódja : ATL 014
Mérete : 7 mm széles
Anyaga : 925 %o ezüst
ára: 36 000 Ft-tól
Rendelésre
Egyedi rendelés
Az ékszer egyéb jellemzői - Kinyit

Ára a megrendelt méret függvényében változhat!

 

Ezen a karkötőn is jól érvényesül az Atlantiszi szimbólum által közvetített energia, mellyel a nyitott reif forma tökéletesen harmonizál.

Minden anyagnak és formának egyedi, saját magára jellemző energiája van. Ezek az energiák lehetnekpozitívak, negatívak, illetve semleges töltésűek. Az Atlantiszi szimbólumban megtalálható geometriai formák különleges alakhullámokat hoznak létre. A szimbólum, ezáltal hatalmas erejű energetikai védőpajzsként működik,mely viselőjét minden káros külső befolyástól megóvja. Ezek lehetnek geofizikai okok, légköri rezgésekéskülső, fizikai síkon ható energetikai rendellenességek, melyeket egyensúlyi helyzetbe hozza.Isteni énünkkel való kapcsolatunkban, intuícióink szabadabb áramlásában is hatékony segítséget nyújt.


A bioenergiák áramlását a nyitott karkötők 40-50 %-al megemelik, nem okoznak különféle blokkokat, mint a teljesen zártak. Ezt a karkötő működésében hasonló, mint az atlantiszi gyűrű,de hatásal kisebb volumenű. Azoknak javasolt, akik idegenkednek a gyűrűk viselésétől de szeretnék élvezni a szimbólum előnyeit.

Bezár
Kapcsolat
Lüna Ékszer
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 73.
Telefon: +36 30 900 3321
E-mail: luna.rendeles@gmail.com
Nyitva tartás:
H 10:00-18:00,
P 12:00-18:30, csak előzetes egyeztetéssel !
SZO 09:00 -13:00, csak előzetes egyeztetéssel !